Rom for samarbeid

Jobber dere med interiør, landskap, regulering, som arkitekter eller eiendomsutviklere i mindre miljøer? Bli del av et tverrfaglig miljø! Side om side med våre dyktige arkitekter. Arkitektkontoret Nils Tveit er et godt etablert arkitektkontor med lang erfaring og stor kompetanse fra private og offentlige prosjekter. Innovasjon, kreativitet og begrensing i kombinasjon med funksjon, kvalitet og bærekraft skal prege våre løsninger.

foto1-min (1)

Nye utsikter

Vi ønsker å skape Drammens beste tverrfaglige miljø innen arkitektur, prosjekt- og eiendomsutvikling. Det kan være mange prosjekter å samarbeide om, mange erfaringer å dele, og det kan gi mange synergier.

I våre helt nye, moderne lokaler på Strømsø Torg i Drammen har vi plass til flere samarbeidspartnere. Kanskje rett plass til deg eller dere? Vi synes selv vi har Drammens flotteste kontorlokaler, med en fantastisk utsikt over byen og en sentral beliggenhet

image00010-min

Lokale partnere

Jobber dere med interiør, landskap, regulering, som arkitekter eller eiendomsutviklere i mindre miljøer? Bli del av et tverrfaglig miljø! Side om side med våre dyktige arkitekter.

Moderne lokaler

Leier du plass hos oss, får du også tilgang til alle felles fasiliteter som møterom, kjøkken og treningsrom.

Sentralt i Drammen

Beliggenheten på Strømsø Torg gir nærhet til alt. Kun et par minutter til jernbanestasjonen, buss, taxi, hoteller og andre byfasiliteter. Det er også parkeringshus rett ved, og eget sykkelrom i kjelleren.

kart 2-min (1)

Ser du deg selv som kollega og samarbeidspartner innen arkitektur, interiør, regulering, prosjekt- og eiendomsutvikling? Sjekk ut mulighetene for en plass i Drammens nye, tverrfaglige arena. Ring, eller send oss noen ord. Eller ta turen innom oss og sjekk ut lokalene og utsikten. Vi kan ha mye å prate om.